Rijmaran motorhome en caravan

De unieke Long Life technologie van LMC motorhomes

Schade door binnendringend vocht en hagel behoren tot het grootste gevaar voor uw vrijetijdsvoertuig. De gevolgen zijn vervelende reparaties en een verstoorde vakantievreugde. Echter juist de duurzaamheid en zorgeloosheid zouden bij de keus van uw droom caravan of camper een belangrijke plaats moeten innemen. Om deze reden hebben wij van LMC de Long Life Technologie ontwikkeld, die u vooral één ding biedt: een lang voertuigleven en een belangrijke bescherming, die u in een vergelijkbare vorm bij geen andere fabrikant kunt vinden.

In de camperbranche staat LMC voor doordachte technieken en functionele oplossingen. LMC geeft zijn campers net even iets méér bescherming en veiligheid voor op de weg en tijdens het reizen. LMC campers wegen ook minder.

Deze innovatieve techniek luistert naar de naam „LLT“ of de innovatieve Long Life Technologie van LMC.

Meer vrijheid, veiligheid en zekerheid met de LLT van LMC

Voor onze klanten betekent LLT in eerste instantie meer vrijheid en extra veiligheid en zekerheid. Ongeacht het weer, ongeacht welke ondergrond.

LLT technieken van LMC bieden als een cocon een barrière tegen externe invloeden op uw camper. Zelfs voor kou en hitte biedt LLT effectieve oplossingen, welke verwerkt zijn in de bouw van uw camper.

Hoe het werkt?

Door het gebruik van innovatieve materialen en een doordachte opbouwtechniek, die tot op de dag van vandaag uniek zijn, loopt LMC hiermee voorop in de camperbranche.

In de kijker: de motorhome LMC Breezer Van V646 G

Rijmaran beschikt over een LMC Breezer Van V646 G in stock met een gratis Gold pack ter waarde van 8.095 euro, bestaande uit:

  • Automatische Satelliet diam. 85cm - TV/DVD - Mobile TV 20”.
  • Zonnepaneel 150 W
  • Luifel op maximale lengte
  • Multimedia toestel Radio/CD/DVD/achteruitrijcamera/GPS/ Dubbel Din en groot scherm.
  • Starterspakket : oprijblokken/toiletprodukt/brandblusser/gevarendriehoek/verbanddoos/ technische keuring.

Bekijk hier de LMC Breezer Van V646 G in detail

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy