Rijmaran motorhome en caravan

JOYNE, de nieuwe aanbieder van Satelliet TV

JOYNE, is als nieuwe aanbieder van betaalbare satelliet tv per 1 september 2018 op de Belgische markt! Ze zullen het op gaan nemen tegen TV Vlaanderen die tot nu een monopoliepositie had.

JOYNE Satelliet TV is ideaal voor de camper en caravanwereld en voor de mobiele vrijetijdssector.

JOYNE biedt flexibele abonnementen aan met een looptijd van 1, 3, 6 of 12 maanden

Het is voor abonnees van JOYNE mogelijk om, via hun website, zelf de periode dat het abonnement actief is te bepalen. Dit gaat per periode van 1 maand die ingaat op de dag die je zelf bepaalt. Neem je een abonnement van 3 maanden dan kun je dus 3x een maand activeren. Op deze manier kun je het abonnement alleen voor de periode dat je op vakantie bent activeren.

Je dient wel je periodes binnen een jaar na aanvang van het abonnement te gebruiken. Na een jaar vervalt het abonnement automatisch en dan kun je bepalen of je het abonnement opnieuw verlengt

JOYNE zendt uit via de Eutelsat 9B satelliet

JOYNE gaat de televisiezenders uitzenden via de Eutelsat 9B satelliet (op 9 graden Oost). De Eutelsat 9B satelliet is krachtiger waardoor de kwaliteit van zenden op een hoog niveau ligt.

Wat kost JOYNE?

Het instap-abonnement JOYNE TRAVEL LIGHT is een Flexibel tv-abonnement zonder vast contract vanaf 13 euro voor één maand.

Daarnaast kan je nog kiezen voor uitgebreide abonnementen zoals JOYNE BASIS, JOYNE PLUS of JOYNE Sport.

Waar kan ik aansluiten op JOYNE?

JOYNE biedt de Satelliet TV modules en abonnementen uitsluitend aan via aangesloten dealers. Zo ben je altijd verzekerd bent van specialistische hulp als de installatie niet wil lukken. De klantenservice loopt ook via de dealers.

Rijmaran is sedert september 2018 de JOYNE dealer voor u. Vraag ons gerust om informatie.

 

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy