Rijmaran motorhome en caravan

Kabe caravans op Mobicar 2017

Kabe was altijd al een stap verder. In het vangen van dromen en het ontwikkelen van techniek, design en oplossingen om ze waar te maken. Dit jaar viert Kabe 60 jaar in dienst van het plezier van kamperen.

Het gamma van Kabe

  • Kabe Classic: instapmodel met alle kwaliteiten van Kabe. Een modelserie met een wat minder uitgebreide uitrustingslijst en wat minder keuze, maar met de hoge KABE-kwaliteit over de hele linie. Daar valt niet aan te tornen.
  • Kabe Edelstenen: comfortabel zonder franje. Onze bestverkopende serie voor wie hoge eisen stelt aan basisuitrusting en comfort. Een ruime of een compacte caravan? Flexibele inrichting of een extra lichte constructie? Wat ook de smaak en behoeften zijn van uw gezin, er is altijd een Edelsteen die erop kan worden afgestemd.
  • Kabe Royal: niets minder dan topklasse. Bij onze Royal is de luxueuze uitrusting standaard. Een caravan voor wie de meest geavanceerde techniek op prijs stelt en geen genoegen neemt met minder dan topklasse. Hier treft u alle uitrusting aan die de Edelsteen-serie kenmerkt, plus nog veel meer. Zo is het KABE SMART-D elektriciteitssyteem standaard in alle Royal-modellen.
  • Kabe Hacienda: extra groot, puur comfort. In de Kabe Hacienda hebben wij een hoog uitrustingsniveau gecombineerd met heel veel ruimte. Een woning die zich gemakkelijk laat verplaatsen en met het comfort van de allerhoogste kwaliteit. Dezelfde uitrusting als in onze Royal-serie.
  • Kabe Imperial: als alleen het allerbeste goed genoeg is. De Imperial-serie bestaat uit een juwelencollectie in het premiumsegment van de caravanmarkt. Zijn exclusiviteit straalt al af van het exterieur, glad en hoogglanzend met een drie-dimensionale decoratie. De Kabe Imperial is bedoeld voor wie alleen genoegen neemt met het allerbeste.

Rijmaran op Mobicar 2017

Ivo Merckx ontvangt u op de KABE caravans en motorhomes stand in Paleis 6, Stand 620.

Gratis inkomkaarten

Wenst u gratis inkomkaarten voor Mobicar 2017, stuur dan een mailtje naar info@rijmaran.be.

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy