Rijmaran motorhome en caravan

Kabe Royal Hacienda caravan

Kenmerken en uitrusting van de KABE Royal Hacienda caravan

In de KABE Royal Hacienda hebben wij een hoog uitrustingsniveau gecombineerd met heel veel ruimte. Een woning die zich gemakkelijk laat verplaatsen en met comfort van de allerhoogste kwaliteit. Dezelfde uitrusting als in onze Royal-serie.

Technische informatie

  • Totale lengte: van 10,37m tot 11,57m
  • MTM: 2800kg

Keuken

Slimme oplossingen in de keuken zorgen voor extra ruimte als u die het meest nodig hebt.

Exclusieve details, zoals de afgeronde spoelbak met opbouwkraan, de aparte besteklade en een snijplank van zorgvuldig geselecteerd hout, zijn elementen waardoor u ervaart dat u een keuken hebt van topklasse.

De mooie houtsoorten en betimmeringen, het hoge niveau van alle uitrusting en het doordachte ontwerp van alle functies. Een KABE-keuken betekent altijd topklasse in alle details. Inrichting van elegante Shannon Oak met witte deurtjes op de bovenkastjes voorin. Grote koelkast met vriesvak, 4-pitsfornuis met oven, keukenlades met soft-close en centraal slot, afvalsortering en nog veel meer. Hier kunt u zich thuis voelen.

Woonkamer

Een plaats voor samenzijn – met het hele gezin of met goede vrienden – betekent veel. Op de bank in U-vorm met vulling van Premium Foam zit u comfortabel, ook als u met velen bent. Het moderne designgevoel wordt onderstreept door sobere tinten en hoogglanzende tafels en banken in licht laminaat. Accentueer uw eigen stijl door het kiezen van uw favoriete stoffering uit onze zes stoffen- en twee ledercollecties.

Met KABE SMART D regelt u de verwarming en de verlichting en houdt u controle op het verswaterniveau, de accucapaciteit en nog veel meer. Alles op één scherm!

Dankzij verwarmingskanalen in het schoenenvak bij de deur zijn uw schoenen in een mum van tijd droog.

Slaapkamer

De bedden zijn comfortabel met spiraalmatrassen, dikke opdekmatrassen en bedbodems met soepele lamellen.

Net als in alle andere KABE caravans zijn de bedden in uw Hacienda van topkwaliteit. Ze zijn gewoon gemaakt voor vele nachten uitstekende slaap. Laat de grootte van het gezin en uw slaapbehoefte bepalen welke indeling en hoeveel bedden u kiest. De serie biedt veel verschillende varianten, aan u de keuze. Standaard zijn er vier– vijf vaste slaapplaatsen, maar met een als bed opgemaakte voorgroep, dinette en bovenbedkast biedt de caravan al snel plaats aan maximaal negen personen!

Hier is plaats voor alles wat u op lange en korte reizen nodig hebt. In de standaarduitvoering zijn er vier-vijf vaste slaapplaatsen. Met een als bed opgemaakte zitgroep voor, een dinette en een bedkast kan de caravan in een handomdraai niet minder dan negen personen herbergen!

Badkamer

U kunt uw KABE inrichten met een grote ruime badkamer met ingebouwde douchecabine of u kunt de badkamer als een natuurlijke afscheiding tussen de verschillende ruimten van de caravan plaatsen.

De meeste modellen hebben een ruime badkamer met douchecabine. Elke dag het summum van comfort!

Wie meer woonruimte wenst, stelt vaak ook prijs op een ruime badkamer. Daarom hebben wij in de meeste KABE Hacienda modellen het badkamerdeel helemaal achterin geplaatst, over de hele breedte van de caravan. Dit biedt een ruime, praktische badkamer met ruimte voor een complete douchecabine. De plaatsing achterin maakt dat de rest van de caravan een heerlijke open indeling heeft. Ideaal als u met meer personen bent!

Contacteer ons voor de KABE Royal Hacienda caravan

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy