Rijmaran motorhome en caravan

Kabe Imperial caravan

Kenmerken en uitrusting van de KABE Imperial caravan

De KABE Imperial-serie bestaat uit een juwelencollectie in het absolute premiumsegment van de caravanmarkt. Zijn exclusiviteit straalt al af van het exterieur, glad en hoog-glanzend met een driedimensionale decoratie. Inwendig is de standaard van een luxueus niveau.

Technische informatie

  • Totale lengte: van 7,67m tot 11,57m
  • MTM: van 2000kg tot 2800kg

Keuken

De keuken in de KABE Imperial is de meest exclusieve uit ons programma. Naast alle complete faciliteiten van onze andere keukens is de Imperial voorzien van een kookplaat, verzonken in het laminaatblad, met 2 x 2 gaspitten. Witte deurtjes in de bovenkastjes voor en het mooie leder van de bank zetten al direct de toon zodra u binnenkomt. Dit is geen gewone caravankeuken.

Woonkamer

De woonkamer straalt in elk opzicht stijl uit, met zorgvuldig geselecteerde exclusieve materialen en een tijdloos mooi ontwerp. Om de beleving aan te passen aan de wensen van u en uw gezin, kunt u kiezen uit een reeks indelingen en uit meerdere textiel- en ledercollecties. Of u nu kiest voor een ronde bank of voor de optie met bank in L-vorm, hij is voorzien van een slide-out functie met eenvoudig in te stellen helling in zowel zit- als rugkussens. Deze functie is een optie in onze andere caravans maar standaard in de Imperial.

Slaapkamer

In onze KABE Imperial hebben wij er alles aan gedaan om slaapkameralternatieven te creëren voor alle smaken. Uiteraard alle met dezelfde hoge klasse van slaapcomfort, design en smaakvolle keuzes. Welk model bed of plaatsing u ook kiest, u kunt ervan op aan dat uw bed is uitgerust met een bijzonder comfortabele spiraalmatras, een extra dikke opdekmatras en een verstelbaar hoofdeinde. Uiteraard met ingebouwde sfeerverlichting bij het hoofdeinde.

Badkamer

In een Imperial-badkamer is geen plaats voor compromissen. Vloeiende lijnen, goede verlichting, een porseleinen toilet en een handdoekendroger zijn natuurlijk standaard. Of u nu een grote badkamer kiest of liever meer ruimte hebt in andere delen van uw caravan, wij zorgen voor een indeling die past bij uw KABE Imperial. In onze TDL-modellen beslaat de badkamer de volledige achterbreedte van de caravan en een douchecabine is standaard

Contacteer ons voor de KABE Imperial caravan

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy