Rijmaran motorhome en caravan

Knaus caravans op Mobicar 2017

Om ervoor te zorgen dat uw vakantie van de eerste tot de laatste seconde fantastisch is, beschikken de Knaus-caravans over tal van elementen die zowel het rij- als het woomcomfort verhogen.

Bijvoorbeeld het luchtkamer douchegordijn dat door een geïntegreerde luchtkamer weg van het lichaam wordt gehouden.

Of de Evopore matrassen, 30% lichter en 40% langere hardheidsvermindering, de Premium gaskast met hoogwaardig parallel hefmechanisme en grote toegang, AKS rechtuitstabilisator, Metalen vergrendeling opbouwdeur, hoogwaardige folies, hoogwaardige integrale meubelbouw met luchtcirculatie en zo kunnen we nog een tijdje doorgaan.

Het gamma van Knaus op Mobicar

  • Deseo: met een totaal vernieuwde versie met zijn revolutionaire FibreFrame verenigt hij wonen en vervoeren als geen ander.
  • Sport & Fun: een perfecte combinatie van woonbelevingen, gebruiksgemak en transporteert moeiteloos allerlei sporttoestellen.
  • Travelino: een nieuw tijdperk met een caravan voor 4 personen met een maximaal gewicht van 750 kg.
  • Sport: grootste verscheidenheid aan indelingen voor een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding en tot 7 slaapplaatsen. Nieuw zijn nu een paar modellen met panoramisch dak.
  • Sudwind: de Sudwind is de Knaus nummer 1, omdat hij daadwerkelijk één van de eerste caravanmodellen überhaupt is, hij u een stevige meubelbouw zonder concurrentie biedt en als SILVER SELECTION al volledig uitgerust is.

Rijmaran op de stand van Knaus

Rijmaran is zoals elk jaar weer present op de stand van Knaus caravans. Koen Vandromme ontvangt u op bij Knaus en Weinsberg caravans in paleis 6, Stand 610.

Gratis inkomkaarten

Wenst u gratis inkomkaarten voor Mobicar 2017, stuur dan een mailtje naar info@rijmaran.be.

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy