Rijmaran motorhome en caravan

Merken lijst

Vrijheid in beweging met Knaus caravans

Al generaties lang zorgen de caravans van Knaus voor een heerlijk vakantiegevoel in volle vrijheid. Alles achterlaten, genieten van de kleine dingen, en doen waar u zin in heeft. U vertrekt en houdt pas halt waar het u bevalt. Fantastisch toch? 

Altijd een stap verder met Kabe campers en caravans

Wie houdt van echte luxe onderweg kiest voor één van de parels van caravans uit de reeksen van Kabe. “Nog beter dan thuis”, zeggen ze bij Kabe. En dat kan wel eens kloppen! Over de voorbije 50 jaar werden de ontwerpen van dit merk steeds verder verfijnd tot de absolute top onder de caravans en motorhomes. Dit niet alleen vanuit een zuivere kwaliteitsfilosofie en een gedegen knowhow. Maar ook op basis van de wensen van de veeleisende caravanreiziger en oog voor de kleinste details.

Weinsberg caravans en mobilhomes

De caravans en motorhomes van Weinsberg vinden hun elegantie in de eenvoud van echte Duitse degelijkheid.

Ontdek de planeet met Pilote campers, mobilhomes en motorhomes

Pilote motorhomes gaat over het delen van dat heerlijke gevoel van vrijheid. Al meer dan 50 jaar zorgen deze motorhomes ervoor dat families, koppels en vrienden tijdens hun vakantie op ontdekking kunnen gaan zonder zorgen, zonder grenzen. Want u hebt uw mobiele thuis gewoon overal bij. Voortdurend nieuwe plaatsen ontdekken en u toch helemaal thuis voelen: da’s het gevoel waar Pilote voor staat.

Een Sterckeman caravan voor iedereen

Sterckeman caravans bouwt lichtgewicht caravans die door de goede gewichtsverdeling een perfecte wegligging hebben. Door het lichte gewicht van de caravan kan menig auto de caravan trekken en bespaart u liters brandstof.

Liefde voor kamperen met LMC campers, mobilhomes en motorhomes

De liefde voor het kamperen is bij LMC mobilhomes zowel vroeger als nu hetzelfde gebleven. Het gevoel van vrijheid, één zijn met de natuur is niet vergelijkbaar met een hotel of een vakantiehuis. Het begint al als je op weg is met een camper, omdat men zich overal thuis voelt, op elke bestemming waar dan ook. Met een motorhome van LMC is men onderweg en ook thuis.

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy