Rijmaran motorhome en caravan

Met een KABE caravan op wintervakantie

In de afgelopen 50 jaar heeft KABE zijn caravans voortdurend verbeterd en geperfectioneerd naar de eisen van elk klimaat. De ambitie van KABE om het verblijf in de caravan comfortabeler en aangenamer te maken, heeft geleid tot een aantal unieke oplossingen op het gebied van verwarming en ventilatie. Het unieke KABE-systeem van vloerverwarming en de kunststof balken met ingegoten luchtkanalen zijn slechts enkele van de KABE uitvindingen. Het geoptimaliseerde ventilatiesysteem VarioVent van KABE is een gepatenteerde oplossing die u in geen enkele andere caravan zult aantreffen.

Zowel in de zomer als in de winter met de KABE caravan

De caravans Kabe worden gebouwd in Tenhult, een plaats in de gemeente Jönköping in de Zweedse provincie Småland. Hier komen ook de boeken van Pippi Langkous vandaan. Het is een waterrijke omgeving met ruim 2000 kilometer kustlijn en meer dan 5000 meren. Een regio ook met veel campings, bijna allemaal gelegen aan een meer.

Met een caravan van Kabe kun je het hele jaar op pad. Van de zomer tot de winter. Of misschien beter, vooral ook in de wintertijd. Qua uitrusting en maximale veiligheid.

Wintersportvakantie met de KABE caravan

De Zweden zelf zijn enorme wintersportliefhebbers. Veel skiliften, pistes en langlaufloipes. Maar ook toerschaatsen op natuurijs is er populair. Op veel bevroren meren worden kilometerslange sneeuwvrije banen uitgezet. De gemiddelde temperatuur in de winter in Zweden is min zes graden. Een extreem klimaat waarop de KABE caravan gebouwd en getest is.

Rijmaran en KABE

Reeds jaren is Rijmaran verdeler van de KABE caravans. Bekijk hier onze stockdeals van KABE.

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy