Rijmaran motorhome en caravan

Pilote Galaxy mobilhome

Pilote Galaxy integraalcamper

De Galaxy integraalcampers van Pilote bieden optimaal comfort en ongekend veel ruimte, waardoor u iedere weg kunt trotseren.

De Galaxy modellen zijn verkrijgbaar in twee niveaus van afwerking : Essentiel en Sensation. De lengte van het Galaxy assortiment varieert van 5,99 tot 7,89 meter en is verkrijgbaar met tien indelingen en 20 versies. 

Personaliseer de Pilote Galaxy camper van uw voorkeur op maat van uw wensen.

Leefcomfort met panoramisch uitzicht

Elke Pilote Galaxy is zorgvuldig ontworpen met een praktisch en esthetisch interieur met optimale bewegingsvrijheid van de cabine tot aan het slaapgedeelte.

De Pilote Galaxy omvat een gezellige en uitnodigende zithoek met maximaal 6 zitplaatsen, een groot werkblad in de keuken, een comfortabel slaapgedeelte en tenslotte een adembenemend panoramisch uitzicht.

Ruime bergruimtes

De Pilote Galaxy is voorzien van een grote bergruimte voor fiets of scooter. De bergruimtes in de dubbel vloerbodem zijn ook toegankelijk binnen de camper.

Technologisch vernuft

De Pilote Galaxy is uitgerust met een energybox voor een gecentraliseerd technisch beheer van het voertuig. Een Xperience-tablet zorgt voor het eenvoudig beheer van de camper. Tenslotte zorgt een verwarmde dubbele vloerbodem voor een dubbele isolatie.

Technische informatie

  • Aantal personen: 4 tot 5
  • MTM: 3500kg tot 4400kg
  • Opbouw: integraalcamper
  • Totale lengte: van 704 tot 789 cm

Contacteer ons voor de Pilote Galaxy mobilhome

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy