Rijmaran motorhome en caravan

Pilote Pacific mobilhome

Pilote Pacific halfintegraal motorhomes

Het Pacific assortiment biedt u, variërend van 5,96 tot 7,45 meter, verkrijgbaar in Essentiel- en Sensation-uitvoeringen. Personaliseer de Pilote Pacific camper van uw voorkeur op maat van uw wensen.

Aanpasbare configuratie

De Pacific modellen zijn verkrijgbaar in twee niveaus van afwerking : Essentiel en Sensation. Het Pacific-assortiment biedt ook optionele extra's om ervoor te zorgen dat uw camper perfect aansluit op uw behoeften en voorkeuren. U kunt kiezen uit verschillende indelingen, waaronder een garagebed, twee aparte bedden of een in hoogte verstelbaar bed op het eiland.

Ergonomisch en ruim

Onze campers staan bekend om de kwaliteit van hun lay-outs en ergonomische plattegronden. Gemakkelijke circulatie in het voertuig: mensen kunnen elkaar overal in de cel passeren. De 2 meter binnenhoogte biedt u een uitstekende binnenruimte, met veel ruimte en comfort.

De cel van onze Pacific campers is ontworpen voor eenvoudige circulatie, met een zeer grote woonkamer met L-vormige uitsparing vanaf de Sensation-afwerking naar boven, traploze woonruimtes, ruime badkamers en comfortabele slaapkamers.

Technische informatie

  • Aantal personen: 4 to 5
  • MTM: 3500kg tot 4400kg
  • Opbouw: half-integraal
  • Totale lengte: van  596 tot 745 cm

Contacteer ons voor de Pilote Pacific mobilhome

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy