Rijmaran motorhome en caravan

Pilote Pacific + motorhome

Pilote Pacific halfintegraal motorhomes met hefbed

De Pilote Pacific + motorhomes variëren van 6,20 tot 7,45 meter en zijn verkrijgbaar in Essentiel- en Sensation-uitvoeringen. Personaliseer de Pilote Pacific+ camper van uw voorkeur op maat van uw wensen.

Aanpasbare configuratie

De Pacific+ modellen zijn verkrijgbaar in twee niveaus van afwerking : Essentiel en Sensation. Het Pacific+ assortiment biedt ook optionele extra's om ervoor te zorgen dat uw camper perfect aansluit op uw behoeften en voorkeuren. U kunt kiezen uit verschillende indelingen, waaronder een garagebed, twee aparte bedden of een in hoogte verstelbaar bed op het eiland.

Ergonomisch en ruim

De Pacific+ campers staan bekend om de kwaliteit van hun lay-outs en ergonomische plattegronden. Gemakkelijke circulatie in het voertuig: mensen kunnen elkaar overal in de cel passeren. De 2 meter binnenhoogte biedt u een uitstekende binnenruimte, met veel ruimte en comfort.

De cel van onze Pacific+ campers is ontworpen voor eenvoudige circulatie, met een zeer grote woonkamer met L-vormige uitsparing vanaf de Sensation-afwerking naar boven, traploze woonruimtes, ruime badkamers en comfortabele slaapkamers.

Technische informatie

  • Aantal personen: 4 to 5
  • MTM: 3500kg tot 4400kg
  • Opbouw: half-integraal met hefbed
  • Totale lengte: van 620 tot 745 cm

Contacteer ons voor de Pilote Pacific + motorhomes

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy