Rijmaran motorhome en caravan

Rijmaran aanwezig op Caravan Salon Düsseldorf!

Rijmaran at Caravan Salon

Rijmaran aanwezig op Caravan Salon Düsseldorf

Als u op zoek bent naar een caravan of mobilhome, technologische camper snufjes en praktische accessoires, dan bent u bij Caravan Salon 2020 aan het juiste adres. Rijmaran staat vanaf 4 september 2020 tot en met 13 september 2020 op deze beurs. Grijp je kans want dit is de eerste en enige caravan en mobilhome beurs in Europa in 2020, en natuurlijk zijn wij erbij! 

 

Rijmaran vertegenwoordigd volgende merken op Caravan Salon 2020:

Brands

Gratis kaarten en afspraken via henk.verdonck@rijmaran.be (zo lang de vooraad strekt!)

 

Enkel en alleen op Caravan Salon in Düsseldorf

      Grote verscheidenheid aan carvans, mobilhomes en toebehhoren
De nieuwste producten van het seizoen 2021 op één plek
Veel bekende merken en nieuwkomers

 

Het Caravan Center is al jaren populair onder caravanliefhebbers. Hier kunt u in stijl naast de beurs overnachten in een caravan of mobilhome en gebruikmaken van praktische diensten, zoals de gratis pendelbus naar het beursterrein of het stadscentrum. 

Als caravangemeenschap zijn we de voordelen van onze manier van reizen meer dan ooit gaan waarderen. Om ervoor te zorgen dat u zich helemaal thuis voelt op Caravan Salon Messe Düsseldorf heeft de organisatie officieel gecoördineerde hygiëne- en infectiebeschermingsnormen ontwikkeld voor alle bezoekers, exposanten en personeelsleden - die samen veilig blijven. Dit jaar staat het Caravan Center ook voor u open dankzij officieel goedgekeurde richtlijnen. Parkeerkaartjes zijn bijvoorbeeld alleen online verkrijgbaar en zijn beperkt tot 3.000 voertuigen per dag. Verder zijn er eenrichtingsregels en gelden afstands- en hygiënevoorschriften voor het gehele terrein.

 

Meer info over Caravan Salon Düsseldorf vindt u hier!

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy