Rijmaran motorhome en caravan

Rijmaran verkoopt de grootste motorhome in West-Europa, de KABE Travel Master Imperial i910GB

Wij overdrijven niet als we stellen dat KABE al een halve eeuw vooroploopt in de ontwikkeling van campers. Het unieke systeem van vloerverwarming en het ventilatiesysteem VarioVent is een gepatenteerde oplossing die u in geen enkele andere camper zult aantreffen.

De kwaliteitsfilosofie van KABE is terug te vinden in alle details: isolatie, ventilatie, verwarmingssysteem, ramen en constructie van de meubelen.

Uniek in West-Europa

De KABE Travel Master Imperial i910GB is het absolute neusje van de zalm van de campermarkt. Afzonderlijke inbouwoven, grote ruime badkamer met verbrandingstoilet, zelfvoorzienende elektriciteit, Premium Sound System en wi-fi, exclusieve betimmeringen en exclusieve lederen bekleding, automatische vloerverwarming, achteruitrijcamera, navigator en dubbele tandemassen achter voor stabieler rijgedrag. De KABE Travel Master Imperial i910GB is de camper voor wie geen genoegen neemt met minder dan het allerbeste.

De KABE Travel Master Imperial i910GB in beeld

 

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy