Rijmaran motorhome en caravan

Sterckeman caravans op Mobicar 2017

Het gamma van Sterckeman

  • Starlett: de perfecte balans tussen gewicht, uitrusting en optimale prijs. Met zijn trendy interieurdecoratie is deze compacte lichtgewicht makkelijk te trekken. Met het comfort Pack bereik je een gepersonaliseerd uitrustingsniveau.
  • Starlett Kid’s: de voordelen van de Starlett voor het hele gezin. Comfort, veiligheid gecombineerd met een lichte en toegankelijke caravan. Tevens een comfort Pack mogelijk.
  • Evolution: geniet vandaag van de caravan van morgen. De IRP Technologie : Een revolutionaire constructie voor een nooit gezien comfort en duurzaamheid. Polyester dak, XPS-isolatie, structuurlijsten vervaardigd in een hout- en PVC combinatie en een beter geïsoleerd en afgedicht dak en bodemplaat.
  • Alize Trend: zowel binnen als buiten, een zeer hoog niveau van uitrusting en afwerking voor een optimaal comfort. Pure klasse en nog altijd betaalbaar.
  • Alize Evasion: alle voordelen van een motorhome in een caravan. Exclusief exterieur, uitzonderlijk elegant interieur en ongeëvenaard uitrustingsniveau.

Rijmaran op de stand van Sterckeman caravans

Rijmaran is zoals elk jaar weer present op de stand van Sterckeman caravans. Joël Hennebel ontvangt u op de Sterckeman caravans stand in paleis 9, Stand 910.

Gratis inkomkaarten

Wenst u gratis inkomkaarten voor Mobicar 2017, stuur dan een mailtje naar info@rijmaran.be .

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy